Foto: Inge Schreuder-Lindløv

Molitrix Scenekunst Sense Me!

Sense Me er en undersøkelse av bevegelse og lyd gjennom teknologi og sensorer.
Vi ser på hvordan vi ved hjelp av sensorer kan påvirke bevegelse og lyd, hvordan vi kan legge til eller ta bort, i et sirkulært kretsløp, hvor det ene får konsekvenser for det andre.

Vi omgir oss daglig med teknologi, det kan være begrensende og åpne for muligheter, legge til rette for interaktivitet, og koble mennesker sammen. I Sense Me undersøker vi hvordan lyd og kropp gjensidig påvirker hverandre for å si noe om dialog, lytting, kommunikasjon, og samhandling. Vi er opptatt av hvordan teknologi påvirker livene våre, og hvordan vi påvirker teknologien. Det menneskelige aspektet og sårbarheten i teknologien står sentralt.

Sense Me er et tett samarbeid mellom dansekunstner Linda Birkedal, musiker John Derek Bishop og billedkunstner Kenneth Varpe som kunstnerisk samtalepartner.
Sense Me er støttet av Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere, Stavanger kommune, Sandnes kommune, Rogaland Fylkeskommune, Dansearena Nord, Regional Arena for Samtidsdans og Tou Scene.

Visning på Tou Scene/ Speilet torsdag 26. oktober kl1900. Møt opp ved inngangen til atelierhuset (Ølhallene) så blir dere hentet og tatt med til Speilet. Gratis inngang.
Det er begrenset med plass så vennligst send påmelding til: linda@molitrix.com


Medvirkende:
Linda Birkedal, Koreograf, Danser
John Derek Bishop, Musikk, Musiker
Kenneth Varpe, Samtalepartner


Vis tidligere forestillinger