Foto: Tale Hendnes

Christine Vik Bratvold Tro og overbevisning

«Hvor langt? Hvor mye? For hva? For hvem?
Hvor langt er jeg villig til å strekke meg for det jeg synes er viktig? Jeg har et hemmelig våpen – jeg kan kle på meg overbevisningen …»

Å tro. Å være overbevist. Å ha noe å holde seg til, som gir mening, i en tilværelse som er i konstant endring, er grunnleggende for mennesket. Selve følelsen av å tro på noe - være overbevist om noe - er universal. Hva vi holder fast ved og hva som gir oss mening, hvorfor og hvordan, er individuelt.
 
Tro og overbevisning er en forestilling som tar utgangspunkt i hvor stor plass en eneste tanke eller idé kan ta i menneskesinnet - i menneskekroppen. Det handler om det universelle behovet for å tro på noe eller noen, og om hvordan vi stadig prøver å finne ut av hva som gir oss mening.
Det handler også om hvordan en idé kan ta fullstendig overhånd.
 
Med Tro og overbevisning inviterer Christine Vik Bratvold til et rom med mange spørsmål, mandler, små og store tanker.

Forestillingen arrangeres i samarbeid med Årvoll Gård og TekstLab Inkubator som en del av fordypningsprogrammet: Connect, støttet av Talent Norge.

Det brukes mandler som en del av forestillingen (NB: eventuelle allergier)
 
Arbeidet med forestillingen startet høsten 2014. Takk til Mind The Gap, TekstLab Prøverom i samarbeid med Norsk Skuespillersenter, Residency Eina Danz, Åpen Scene for Dans / DansiT,  Årvoll Gård og alle som har vært involvert i arbeidet. 

Medvirkende:
Christine Vik Bratvold, Ide, Utøver, Tekst
Pan Sonic , Musikk
Shanti Brahmachari, Kunstnerisk veileder, Mentor
Jill Sigman, Kunstnerisk veileder
Cecilie Lindeman Steen, Kunstnerisk veileder, Mentor


Vis tidligere forestillinger