© Wee

Wee / Francesco Scavetta Under the Nothing Night

Under the Nothing Night er en solo med Gry Kipperberg. Kroppen som bærer av fortellinger, erfaringer, celler, blod, væsker, ben, lemmer. Kroppen som omfavner oss, fører oss fremover, møter de andre – den som ser og som blir sett. Hvordan tenker kroppen?
Kan alt dette fragmenterte, ubevisste, skape en form for sammenheng og mening? Og er det viktig?

Forestillingen handler om identitet og nærvær, lengsler og drømmer. Wee relaterer til natur som kropp gjennom bevegelse, og trekker linjer til begge som steder for erfaring og erindring. Under the nothing night har et mer antydende enn narrativt perspektiv, og fravær og følelser av ikke-eksistens er tilbakevendende tema som en ide om et menneske i en uvanlig situasjon eller som en strøm av bevegelse som kan leses på flere plan. Grensene utviskes og persepsjon og sanseopplevelser blir en del av erfaringen.

Wee har skapt forestillinger i mer enn 20 år, og det er 10 år siden forrige solo med Gry Kipperberg. Denne gangen har de også invitert filmskaper Laida Lertxundi med i prosjektet, og tar utgangspunkt i hvordan våre erfaringer, kropper og følelser resonerer med ulike hendelser, rom og landskap. 

Medvirkende:
Gry Kipperberg, Koreograf, Danser, Scenografi
Francesco Scavetta, Koreograf, Scenografi
Laida Lertxundi, Film
Gjøril Bjercke Sæther, Kostymedesign


Vis tidligere forestillinger