Foto: Emely Read

Kompani Morell FORELSKA!

FORELSKA! er en fysisk forestilling for barn mellom 10-12 år som handler om hva som skjer i kroppen og i hjernen når man blir forelska.

Å bli forelska kan oppleves som et sjokk for kroppen. Flere hormoner skytes ut i blodet og kan få deg til å rødme, miste matlysten, bli skikkelig klønete og gi deg sommerfugler i magen.

Vi mennesker har følt på dette helt siden vi reiste oss opp fra fire til to bein, og selv om vi oppfører oss forskjellig er det som skjer inni oss nesten helt likt.

Kompani Morell har her tatt utgangspunkt i sine egne dagbøker, og deler blant annet om den håpløse forelskelsen som var så sterk at det fortsatt gjør litt vondt å tenke på det. De to vennene på scenen forsøker å finne hjelp i gamle kjerringråd, og prøver å få kunnskap om klining ved å gå inn i kroppen og se hvordan hormonene påvirker oss. Denne ærlige, uhøytidelige og humoristiske forestillingen gir kunnskap om egen kropp, og åpner opp for dialog rundt forelskelse og egne følelser.

Tematikken i forestillingen er utforsket sammen med en gruppe elever fra Sørborgen skole, og kompaniet har invitert flere skoleklasser fra målgruppa inn i prosessen for å skape en forestilling som er relevant og aktuell for målgruppen.

Takk til: Elever ved Sørborgen skole og lege Anne Jarstein Skjulsvik

Co-produsert av: DansiT og Rosendal Teater
Støttet av: SPENN, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune, SEANSEMedvirkende:
Karoline Bergh Ellingsen, Konsept, Utøver
Emilie Mordal, Konsept, Utøver
Ane Aass, Regikonsulent
Nicholas Barton-Wines, Medskapende kunstner
Emily Read, Medskapende kunstner
Ingrid Skanke Høsøien, Lysdesign


Vis tidligere forestillinger