Her finner du en oversikt over faste aktiviteter og lenker til aktuelle sentre for profesjonelle dansekunstnere i Norge:

ENGLISH: This is an overview of permanent activities and links to current centres for professional dance artists in Norway:

Proda logo hvit skrift

PRODA 
PRODA er et levekårstiltak for profesjonelle dansekunstnere. PRODA arrangerer et landsdekkende kurstilbud som sørger for kontinuitet i dansekunstnernes arbeid og stimulerer til faglig og kunstnerisk utvikling og felles miljø. 

Minimum 3 års utdannelse i dans på høy-/fagskolenivå og/eller min tre års profesjonelt arbeid med dans kvalifiseres til adgang til PRODAs tilbud.
Søknad legges inn i søknadsportal på www.proda.no

PRODA Oslo
I Oslo tilbys gratis daglige morgenklasser gjennom hele året samt workshops, kurs, seminarer og møter. Deler av fagtilbudet er i samarbeid med Skuespiller- og danseralliansen og en rekke andre relevante aktører. Norske og internasjonale pedagoger/kursholdere benyttes innenfor en stor bredde av dansefag.

Sted : Rom for dans/Marstrandgt 8, 0566 Oslo – Stort Studio leies mand-fred kl 9-12 og er åpent for brukerne før/etter klasser.
www.proda.no

PRODA i resten av landet
Åtte regionale sentre/organisasjoner forvalter PRODA-midler til fagprogram i sine regioner. Det tilbys klasser, workshops, kurs og faglige fora flere steder innenfor hver region. Det samarbeides med relevante aktører som festivaler, utdanninger, teatre og dansestudioer. PRODA-aktivitet finner du i Østfold, Innlandet, Aust- og Vest Agder, Rogaland, Hordaland, Sør- og Nord-Trøndelag og Nord.
www.proda.no

Sentrene som forvalter PRODA 
Dansekunst i Østfold
DansInn
Laurence Meriaux på vegne av dansefeltet i Agder og i samarbeid med Scenekunst Sør
DansiS
Bergen Dansesenter
DansiT
Dans i Trøndelag
Forum for nordnorske Dansekunstnere 

Kurs, workshop & drop-in i kroppsbevissthet og bevegelse med Karen Høybakk Mikalsen tirsdager og torsdager fra 4. spetember i 10 uker

Babydans er et tilbud for babyer (0-1 år) og foreldre/foresatte og foregår på Sentralen, mandager fra kl 11.00-1130. I Babydans er det foreldrene som danser med sine barn og målet er å skape en hyggelig stund hvor vi sammen beveger oss til musikk.

www.dansit.no

www.dansis.no

 

www.oslokulturskole.no

www.baardar.no

www.romfordans.no

www.dansinordtrondelag.no

www.bergen-dansesenter.no

 

www.dansearenanord.no