Workshopen vil bestå av to deler. Jon Ole Olstad vil gi oppvarmingsklasse begge dagene samt undervise materiale fra sitt eget koreografiske repertoire. Carlos Luis vil undervise i den moderne danseteknikken Técnica cubana de la danza moderna og repertoire med sterk innflytelse fra denne danseformen og Afro-Cuban teknikken. Workshopen finner sted på Kunsthøgskolen i Oslo 14. og 15. desember. Bindende påmelding innen 1. desember.

The Bamboo Body - Acrobatics & Grooves er en todagers workshop med den danske dansekunstneren og parkourutøveren Thais Hvid. Workshopen arrangeres 30. nov - 1. des. Sted: Oslo Parkour Park, Konowsgate 1-3.

Les mer

Butoh-laboratorium Oslo arrangerer workshopen Just visiting this planet med Mutsumi*Neiro den 27. november på Qigongsenteret i Oslo.

Birgitte Kaufmann Olsen, avdelingsleder på dans ved Trøndertun, innleder høstkurset med foredrag Dans som dannelse, basert på hennes masteroppgave med samme navn. Deretter holdes to parallelle workshops. Kurset og workshopene finner sted på Rom for Dans den 23. november. Påmelding kreves.

Workshopen holdes 30. november - 1. desember kl. 10-15 på Oslo Teatersenter (Hovinveien 1). Tema for workshopen er "letting go". Hvordan gi og motta vekt - fra det mest grunnleggende og simple, til det mer avanserte og tekniske løft. Krever påmelding.

Flokk Workshop er en samarbeidsplattform innen samtidsdans, der fokus er satt både på kompetansehevelse og som et forprosjekt innen danse- og scenekunst. Sulekha Ali Omar ønsker å invitere erfarne kunstnere til å utforske sin egen språklige og kroppslige utvikling og forståelse i samspill med kommunikasjon på West End Studios i Oslo 9. - 20 september.

Les mer

Kurset passer for alle som er glad i å bevege seg. Kjersti starter med en enkel oppvarming før hun introduserer en del danserisk materiale. Gjennom hele timen legger Kjersti vekt på pust, tyngde, balanse og gleden over å bevege seg til fin musikk. Hun avslutter undervisningen med utstrekning og avspenningsøvelser.

Kurs med pedagog Kjersti Kramm Engebrigtsen som passer for alle som er glad i å bevege seg. Kurset holdes i Frysja salen i Sagene Samfunnshus i Oslo onsdager fra 16. januar og varer frem til jun.

Long’n Lean (R) stretching-yoga med Birgitta Strobel begynner igjen i januar 2019 på Volvat medisinske senter på Majorstuen, torsdager klokken 1730-1845 fra 17. januar.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no