Molde kulturskole har ledig fast stilling som dansepedagog for to eller flere personer. Samlet er stillingsbehovet inntil 150%.  Dansepedagogene skal samlet dekke et bredt undervisningsbehov (barnedans, klassisk, jazz, moderne, hip-hop, fordypningstilbud og koreografi) forankret i nasjonal rammeplan for kulturskoler. Søknadsfrist er 14. april.

Les mer

Bamble kommunale kulturskole utlyser vikariat som danselærer i 80% stilling med mulighet for fast stilling. Vikariatet gjelder hele dansestillingen i Bamble kommune. Stillingen sees primært på som en helhet, men det er mulig å dele den mellom flere personer dersom det blir nødvendig i fht kompetanse. Søknadsfrist er 1. mai.

Les mer

 

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.